Va invit astazi sa gatim o delicioasa supa crema de spanac cu branza de capra si nuci!

O reteta simplu de preparat si ideala si pentru cei mici si pentru cei mai mari!

Am folosit desigur spanacul congelat de la Edenia, 100% natural si fara conservanti. Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!

INGREDIENTE

450g spanac tocat portionat de la Edenia
100g branza de capra la alegere
300mL lapte
o mana miez de nuca
piper (optional)

MOD DE PREPARARE

Fierbem spanacul pentru 2 minute apoi il punem intr-o strecuratoare si il presam pana iese toata apa.

Incalzim putin laptele. Punem toate ingredientele in cana unui blender si mixam pana obtinem o crema fina.

Nemaipomenit de gustoasa aceasta supa! Pofta mare!

Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!

Frunzele fragede ale spanacului congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si sunt bogate in nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!