INGREDIENTE
1 kg de stevie ( poate fi inlocuita cu spanac, untisor, loboda)
3 fire de ceapa verde
1 fir de usturoi verde
1 cartof dulce mare
Ierburi de Provence
2 lingurite de unt
100 mL lapte
Un praf de nucsoara


MOD DE PREPARARE
Am oparit stevia si apoi am pus-o intr-o craticioara cu ceapa tocata marunt, untul, laptele si putina zeama lasata de ea. Cand s-au inmuiat bine toate ingredientele am adaugat usturoiul taiat fin. Toata compozitia de mai sus am blenduit si am facut un piure fin peste care am pus un praf de nucsoara si marar verde tocat.
Intre timp am feliat rondele cartofii dulci si i-am pregatit la abur.
Intr-un vas de Yena uns cu unt am pus un rand de cartofi dulci apoi piureul de stevie si apoi iar cartofii dulci pe care i-am uns cu unt si am presarat ierburi de Provence.
Am lasat in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-au rumenit putin!
Pofta buna!