INGREDIENTE

450g spanac tocat (am folosit de la Edenia)
3 cepe rosii micute
6 catei de usturoi (sau in functie de preferinte)
3 linguri ulei de masline
1 pahar mic apa
100g cascaval ras
125g mozzarella fresca (taiat cubulete)
2 linguri branza de vaci (sau de casa)
2 linguri mascarpone
un cub de unt cat o nuca
nucsoara

MOD DE PREPARARE

Prima data punem spanacul in apa si lasam la foc mic pana incepe sa fiarba. Atunci oprim focul si lasam spanacul sa se decongeleze. Varsam totul intr-o strecuratoare sita si presam bine astfel inca spanacul sa ramana cat mai uscat.


Tocam ceapa si usturoiul foarte marunt apoi le punem la inabusit cu apa si uleiul. Lasam la foc mic pana scade apa si legumele se inmoaie. Adaugam apoi branzeturile, untul si nucsoara si amestecam bine. Mai lasam pe foc aproximativ 1 min cat sa se topeasca putin.

Absolut delicios! Noi am servit cu paste integrale si a fost o cina nemaipomenita! Merge sigur sigur si cu mamaliga sau orez sau simplu!

Pofta buna!