Ador aceasta reteta. De multi ani o tot fac.
Initial fara carne. Si la cate chestii noi an invatat si aflat am uitat de ea.
Rasfoind printre fotografii de acum ceva ani, mi-am amintit ca am facut-o chiar si in natura…la un gratar, de ziua mea. Succes total.
Am adaptat-o sa o pot servi si celui mic.
A mancat cu asa multa pofta!!!

INGREDIENTE ( 3 portii)

3 cartofi medii
300 g piept de pui
3 ardei kapia
2 rosii
2 linguri de masline gemlik naturale in ulei
putin busuioc
alte condimente preferate pentru gust
1 ceapa
3 catei de usturoi

 

MOD DE PREPARARE

Am taiat cartofii cubulete si i-am fiert.

Intre timp puiul taiat cubulete cu ceapa taiata in 4, usturoiul doar sfarmat, si uleiul le-am pus intr-un vas cu circa 50 ml de apa si le-am bagat la cuptor pentru 60 minute.
Practic pana cand puiul este gatit.

Am copt rosiile si ardeii la cuptor. Puteti folosi si rosii cherry.

Si aceste ingrediente le-am taiat cubulete.

Am feliat si maslinele si apoi le-am amestecat cu puiul, cartofii, rosiile, ardeii si usturoiul.

Imi ploua in gura doar cand va povestesc. Este satioasa si gustoasa.

O recomand cu mult drag.

Pofta buna!