INGREDIENTE
biscuiti – 460 gr
350 ml de lapte
4-5 cubulete de unt
un pumn de stafide hidratate
1 baton de vanilie (optional)
2 lingurite jumatate de carob
o lingura de sirop de artar sau zahar brut (optional)
3-4 capsuni de marime potrivita
fulgi de cocos (optional)


MOD DE PREPARARE
Am pus la incalzit laptele cu batonul de vanilie, cubuletele de unt si carobul. Intr-un castron am pus biscuitii sfaramati, stafidele hidratate in prealabil, fulgii de cocos si peste am adaugat treptat laptele cald. Am amestecat pana s-a facut o compozitie mai groasa si s-a putut intinde pe folie alimentara (se mai poate adauga lapte in functie de cum doriti sa fie consistenta compozitiei). In mijloc am pus bucatele de capsuni. Se ruleaza, se leaga bine la capete si se baga la frigider cel putin 1 ora.
Pofta mare.