INGREDIENTE

400-500 g carne tocată de pui
4 ouă
fasole verde
1/2 ardei roșu/ capia
o ceapă verde
3-4 ciuperci
un cățel de usturoi
pătrunjel verde
2-3 linguri roșii pasate/bulion
piper

MOD DE PREPARARE

Am tocat carnea la robotul de bucătărie, apoi am tras-o la tigaie cu putina apa până și-a schimbat culoarea (fără ulei). Am adăugat usturoi pisat, un praf de piper și roșii pasate și am mai lăsat-o puțin pe foc.

Am opărit o mână de fasole verde (congelată) și am tras la tigaie ciupercile tăiate felii. Am scurs bine legumele de apă, am tocat mărunt ceapa verde, ardeiul, fasolea și pătrunjelul. După ce s-a răcorit carnea, am amestecat-o cu ouă și legume. Am pus hârtie de copt într-o tavă de chec, apoi am adăugat compoziția.

Am dat la cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute, la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Alte precizari
Vă recomand să scurgeți și carnea dacă rămâne zemoasă de la roșii.
Nu tăiați rulada imediat, așteptați să se mai răcească.