INGREDIENTE
400-500 g carne tocată de pui
4 ouă
fasole verde
1/2 ardei roșu/ capia
o ceapă verde
3-4 ciuperci
un cățel de usturoi
pătrunjel verde
2-3 linguri roșii pasate/bulion
piper

MOD DE PREPARARE
Am tocat carnea la robotul de bucătărie, apoi am tras-o la tigaie până și-a schimbat culoarea (fără ulei). Am adăugat usturoi pisat, un praf de piper și roșii pasate și am mai lăsat-o puțin pe foc. Am opărit o mână de fasole verde (congelată) și am tras la tigaie ciupercile tăiate felii. Am scurs bine legumele de apă, am tocat mărunt ceapa verde, ardeiul, fasolea și pătrunjelul. După ce s-a răcorit carnea, am amestecat-o cu ouă și legume. Am pus hârtie de copt într-o tavă de chec, apoi am adăugat compoziția. Am dat la cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute, la 180 de grade.


Alte precizari
Vă recomand să scurgeți și carnea dacă rămâne zemoasă de la roșii.
Nu tăiați rulada imediat, așteptați să se mai răcească.

loading...