INGREDIENTE

1 pulpa (din spate) de iepure
1 roșie galbena mare (eu am avut la congelator) / roșie normala
4-5 căței de usturoi
ulei de măsline
cimbru
piper

MOD DE PREPARARE

Am fiert pulpa de iepure intr-o oala mică.
Intr-un vas de yena am pus rosia data pe razatoare (așa congelată, fără coaja), am pus ulei de măsline și condimentele. Puteți pune ce va place.

Când carnea a fost aproape fiarta suficient, am pus-o in vasul cu roșii, am pus apa pana la nivelul cărnii, am pus capacul și am băgat la cuptor pana s-a format un sos (ceva mai lichid, nu gros; nu am lăsat sa scadă de tot).


Am scos vasul și am pus pătrunjel tocat.

* ies cel puțin doua porții; este destul de multă carne.

Puteți sa-l serviti lângă ce doriți, poate un piure de cartofi sau cuș-cuș sau ca atare.

Copilul meu e fan usturoi și o sa observați ca in aproape toate preparatele la cuptor se regăsește și usturoiul.

Poftă bună!