INGREDIENTE

1 pulpa superioară de curcan (sau orice alta bucata doriți)
1 fir de ceapa (verde)
1 fir de usturoi (verde)
1/2 ardei capia
1 mâna de năut fiert
3-4 linguri de roșii pasate (la borcan)
1-2 linguri ulei de măsline
piper proaspăt măcinat
mărar și pătrunjel

MOD DE PREPARARE

Am fiert carnea si când a fost gata am pus-o intr-un vas de yena, am adăugat ceapa, usturoiul și ardeiul (evident ca tocate), roșiile, piperul și uleiul. Am pus apa pana la nivelul cărnii, am acoperit cu capacul și am băgat la cuptor pana a scăzut la jumătate. Am adăugat apoi și năutul deja fiert și curățat de pielițe și am mai lăsat 10 minute ca sa-și ia gust.


Am presărat cu verdeata și gata.

Curcanul a fost de țara și foarte tânăr.

Pofta buna!