INGREDIENTE
3 oua
3 linguri ulei floarea soarelui
1 lingura sirop de artar (optional)
3 linguri cu varf de faina alba
100 g visine congelate
50 g unt topit
40 ml apa

MOD DE PREPARARE
Se bat albusurile spuma. Lingura de sirop se freaca cu galbenusurile si se adauga peste albusuri. Se pune uleiul si se mixeaxa la viteza mica dupa fiecare lingura. La final se adauga faina in ploaie.
Se unge putin vasul pentru copt si se aseaza fructele congelate si peste se pune siropul obtinut din apa si untul topit.
Ultimul strat este aluatul care se uniformizeaza si se da la copt la foc mic (160 g) pana trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a copt, se lasa putin sa se odihneasca si se rastoarna, lasandu-se putin ca sa se insiropeze bine tot blatul.
Am pudrat putin cu zahar pentru ca erau acre visinele.


Alte precizari
Se poate pune si zahar in aluat (3 linguri) daca sunt fructele acre, dar eu inca nu am invatat-o pe bubulina cu dulcele exagerat :).