INGREDIENTE
2 ouă
1 lingura de sirop de arţar
100 mL de ulei din sâmburi de struguri
150 g faină integrală
20 g făină de migdale
10 g praf de copt bio
300 g piure de sfeclă roşie
30 mL suc de mere
250 g Mascarpone
Fulgi de cocos natur
Scorţişoară


MOD DE PREPARARE
Am copt sfecla roşie şi am făcut piure.
Între timp am bătut ouăle cu 3 linguri de sirop de arţar şi uleiul. Separat am amestecat făina integrală cu făina de migdale şi praful de copt bio. Am amestecat prima compoziţie cu amestecul de făină şi piure de sfeclă şi scorţişoară şi am copt la 180 °C până a trecut testul scobitorii.
Când s-a răcit blatul l-am tăiat orizontal şi l-am insiropat cu suc de mere.
Se poate consuma şi simplu dar şi umplut…eu l-am umplut cu Mascarpone amestecat cu o lingură de sirop de arţar!
Deasupra am pus fulgi de cocos natur!
Poftă bună!