INGREDIENTE

1 porumbel
4-5 căței usturoi
boia dulce
cimbru
piper
1 sfecla roșie
1 cartof

MOD DE PREPARARE

Sfecla și cartoful le-am invelit, separat, in hârtie de copt și le-am băgat la cuptor. Puteți tăia sfecla in bucăți ca sa se facă mai repede.

Am pus porumbelul la fiert, iar când a fost gata l-am scos si l-am pus intr-un vas de yena!

Nu aruncați zeama!


Am asezonat porumbelul cu condimente și usturoi tocat, am pus din zeama in care a fiert pana aproape de nivelul cărnii și am băgat la cuptor pana a scăzut puțin.

Sfecla și cartoful trebuie sa devină moi la atingere ca sa fie gata.

Am decojit sfecla și am blendat-o cu doua linguri din zeama unde a fiert inițial porumbelul (am oprit dinainte). Am transferat piureul intr-un castronel.

Cartoful l-am pasat cu furculița și l-am incorporat in piureul de sfecla.

Gata. Când serviți puneți și puțin din sosul cu usturoi format.

Pofta buna!