Desi am denumit-o placinta are o aroma de pizza de casa.
A iesit un deliciu, desi aveam dubii de cum se comporta sana in preparate!

INGREDIENTE
200 gr sana
1 ou
2 linguri ulei de masline
2 linguri rase de malai
5 linguri rase de faina
1/2 ardei kapia
putin marar
2-3 masline ( sau mai multe dupa preferinte)
4-5 mingiute de mozzarella


MOD DE PREPARARE
Am amestecat sana cu uleiul, faina, oul si malaiul.
Am taiat fin mararul si l-am incorporat si pe acesta.
Am pus compozitia intr-un vas de yena ( se poate pune si in tava) – diametrul aproximativ 25-26 cm.
Am taiat marunt mozzarella, ardeiul si maslinele si le-am presarat pe deasupra.
Am bagat totul la 170 gr ( preincalzit) pana s-a rumenit usor. Am testat cu o scobitoare sa fie facuta si la mijloc.
Pofta buna!