INGREDINTE
Pentru blat:
150g faina
150ml lapte
2 oua
1 lingurita praf de copt
2 linguri ulei

Toppinguri- eu am pus pulpa de rosii, broccoli si ardei, ciuperci si branza cheddar.
Legumele trebuiesc gatite la abur sau fierte inainte.


MOD DE PREPARARE
Preparati blatul amestecand toate ingredientele cu un tel. Va rezulta o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.
Puneti la incins la foc mediu o tigaie antiaderenta (diametrul de aproximativ 30cm). Turnati compozitia si lasati cateva minute pana se rumeneste putin, apoi o intoarceti. Adaugati toppingurile peste care puneti branza rasa, acoperiti cu un capac tigaia si lasati aproximativ 10 minute sau pana se topeste branza si blatul este bine rumenit dedesubt.
Pofta buna!

*Toppingurile pot fi inlocuite in functie de preferinte. Branza cheddar o puteti inlocui cu cascaval sau mozzarella si puteti pune si bucatele de carne fiarta.