Va invit incepand de azi in universul minunat al blenderelor verticale Braun!

Va invit sa descoperim o experienta de gatit simpla si fabuloasa, pregatind cele mai variate retete culinare, pornind de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Pentru rezultate perfecte si rapide in toate etapele, folosim blenderul vertical Braun, raspunsul extraordinar la nevoile obisnuite din bucatarie!

Pentru astazi am pregatit o reteta delicioasa de pateuri cu legume, o incantare si pentru cei mai mici si pentru cei mai mari!

INGREDIENTE

Aluat:
110g unt rece
6 linguri apa rece
190g faina alba de grau

Umplutura:
30g cascaval ras
1 morcov foarte mic
1/3 ardei gras rosu
2 fire ceapa verde (sau ½ ceapa mica)
50g ciuperci (am folosit la conserva dar se pot folosi si proaspete)
3 catei usturoi
1 lingurita pratrunjel uscat
1 lingurita busuioc uscat
2 linguri ulei de masline

1 ou batut pentru uns pateurile

MOD DE PREPARARE

Prima data preparam aluatul. Punem toate ingredientele in vasul mare al blenderului vertical MultiQuick 9 de la Braun, folosind paleta de aluaturi. Mixam doar pentru cateva secunde pana obtinem un aluat omogen.

Scoatem aluatul din vas si il punem pe o folie alimentara. Invelim bine aluatul in folie si il bagam la frigider pentru 1h30.

Cat aluatul sta la frigider, ne vom ocupa de umplutura.

Curatam legumele, iar ceapa, morcovul si ardeiul le taiem in 4. Punem legumele in vasul mare al blenderului vertical MultiQuick 9 de la Braun, folosind de data aceasta cutitul de maruntire.

Mixam aproximativ 3-4 secunde!


Punem legumele maruntite intr-o craticioara impreuna cu uleiul de masline si jumatate de pahar cu apa. Lasam la foc mic, amestecand incontinuu pana se inmoaie iar apa scade de tot.

Oprim focul, adaugam condimentele si lasam legumele la racit.

Intindem aluatul in foaie de 1 cm. Decupam cercuri de aproximativ 7cm diametru. Punem in mijlocul cercului o lingurita de legume si putin cascaval ras. Pliem si sudam capetele. Daca nu avem forma de plastic speciala atunci vom suda bine capetele apasand cu o furculita.

Punem pateurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu ou batut si presaram putin cascaval ras.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Nemaipomenit de bune! Toata familia a fost foarte incantata!

Pofta mare!

Ca orice produs Braun, si blenderele verticale sunt proiectate pentru a indeplini cele mai ridicate standarde de calitate, functionalitate si design.

Incorporand o serie de tehnologii revolutionare, Braun MultiQuick 9 este varful unei game de blendere de ultima generatie si este cel mai bun ajutor pentru bucatarie, chiar si pentru cele mai dificile sarcini.

Tehnologia ACTIVEBlade de exemplu face ca lamele blender-ului sa se deplaseze in sus si in jos pentru a amesteca cu usurinta cele mai tari alimente.

Tehnologia Smart Speed face ca prin folosirea unei singure maini si apasarea unui singur buton sa poata fi controlata viteza mixerului intr-un mod extrem de facil si de ergonomic.

Tehnologia PowerBell PLUS permite, ca prin forma brevetata a piciorului de amestecare si prine cele 3 zone de taiere, sa se obtine cele mai bune rezultate de mixare si sa impiedice stropirea.

Blender-ul pe care l-am folosit pentru aceasta reteta este Braun MultiQuick 9087x si este unul ideal pentru o multitudine de intrebuintari in bucatarie, de la operatiuni de amestecare si mixare pana la razuire, feliere si chiar si pentru aluaturi.
Este echipat cu: vas mare de 1.5 L pentru procesarea alimentelor, tocator de 350 mL, pahar gradat de 600 mL, accesorii speciale de taiere, framantare si pentru piureuri, discuri speciale pentru taiere, feliere si razuire, tel din otel inoxidabil.
Experienta de gatit cu el este una simpla si absolut incredibila!

Va recomand cu drag blenderele verticale Braun MultiQuick si va invit sa le descoperim gatind impreuna retete Flaveur, de asemenea sa le folositi cu incredere in propria bucatarie!