INGREDIENTE (2 portii)

2 bucatele file de pastrav (puteti folosi si alt peste in functie de preferinte)

250g mix de legume congelate (dovlecel, morcov, telina, broccoli)- sau legume proaspete

3 linguri pulpa de rosii

Ierburi aromatice

 

MOD DE PREPARARE


Pastravul l-am bagat la cuptor cu ierburi de Provence in tava pe hartie de copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute.

Separat, am inabusit legumele taiate Julien cu putin ulei de masline si apa, pentru aproximativ 10 min. Am adaugat apoi si pulpa de rosii si am mai lasat 10 minute.

Adaugati apa din cand in cand.

Cand au fost gata, am luat de pe foc si am presarat ierburi de Provence.

*Mixul de legume a fost bio si cu timp de preparare scurt. Daca doriti sa folositi legume proaspete, trebuie sa le gatiti putin mai mult. Si le puteti pasa pentru bebelusii care inca doresc piureuri.