Va invit astazi la un pranz delicios pentru inreaga familia: paste cu pui si smantana!

Am folosit evident Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia, o alegere foarte sanatoasa si cu un gust extraordinar si inconfundabil de pui de tara!

INGREDIENTE

1 pui Poulet jaune d’Auvergne de la Edenia
300g paste la alegere
200g smantana
1 ardei kapia
2 cepe rosii
100g cascaval ras
4 linguri ulei de masline
condimente dupa gust

MOD DE PREPARARE

Puiul decongelat in prealabil la frigider, il transam si punem bucatile intr-un vas ceramic. Ungem bucatile de pui cu 2 linguri de ulei de masline si prasaram boia dulce de ardei. Bagam la cuptor si lasam pentru o ora.

Intre timp fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem.

Ceapa si ardeiul tocate marunt le punem la inabusit cu cele 2 linguri de ulei ramase si jumatate de pahar de apa. Cand apa a scazut si legumele s-au inmuiat, adaugam smantana si amestecam pana se topeste, apoi oprim focul.

Punem sosul peste paste si amestecam apoi le transferam intr-un vas ceramic mai mare. Deasupra punem bucatile de pui si presaram cascaval ras.

Bagam din nou in cuptor pentru 10 minute cat sa se topeasca cascavalul.

Gata! Un pranz delicios pentru intreaga familie! Pofta buna!

Recomand puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratatmente cu antibiotice. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.

Sunt pui care au fost crescuti in Franta si a caror calitate superioara este atestata prin certificarea Label Rouge.

Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/pui-edenia/.

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea puii Poulet Jaune in preparatele Flaveur!