INGREDIENTE

250 g paste colorate cu cerneala de sepie
200 g carne de vita
O jumatate de dovlecel
Un morcov mic
Un patrunjel de radacina mic
O frunza de fenicul
2 catei de usturoi
Bulion bebelusesc
Busuioc si salvie proaspete


MOD DE PREPARARE

Am pregatit pastele conform inficatiilor de pe pachet.
Pentru sos am fiert carnea de vita intr-o prima apa taiata bucatele sa isi lase spuna si urmele de sange iar apoi am pus-o la fiert din nou cu morcovul si patrunjelul de radacina iar pe parcurs frunza de fenicul si dovlecelul. Cand au fost fierte toate le-am tocat cu masina de tocat si le-am pus in supa in care au fiert impreuna cu bulion, usturoiul pisat si o crenguta de busuioc si una de salvie. Am fiert sosul cat sa isi imprumute gusturile si la final am pus peste pastele deja fierte si am adaugat busuioc si salvie proaspete.
Pofta buna!