INGREDIENTE

1 cartof dulce (150g)
1 ou
30 g faina alba de grau (o lingura cu varf)
½ lingurita praf de copt bio
120 mL lapte de vaca 3.5%

MOD DE PREPARARE


Am copt cartoful in coaja la cuptor. Cand a fost gata l-am lasat sa se raceasca si l-am curatat de coaja.
Am mixat cartoful dulce cu restul ingredientelor.
Am uns o tigaie antiaderanta cu ulei si am sters surplusul cu un servetel.
Am copt clatitele la foc mediu 2-3 minute pe fiecare parte.
Daca vreti sa faceti pancakes marime normala atunci puneti 3 linguri de compozitie pentru fiecare si nivelati cu lingura formand in acelasi timp un cerc.
Daca vreti sa faceti mini pancakes atunci puneti o lingura de compozitie, nivelati si formati un cerculet, in felul acesta coaceti mai multe in acelasi timp.
Nu le faceti prea subtiri pentru ca ele raman destul de moi si va fi dificil sa le intoarceti.

Au iesit cele pe care le vedeti in poza.

Pofta buna!