INGREDIENTE
Cateva flori de salcam
2 oua
2 linguri faina
O lingura de Mozzarella (cea tip cascaval)
Marar verde
Cimbru verde
Pesmet


MOD DE PREPARARE
Am spalat florile de salcam si le-am zvantat cu un prosop de hartie.
Am lasat si pe crenguta dar am pus si doar floricele (recomand asa pentru pitici). Cand s-au uscat le-am trecut printr-un amestec din ou, faina, Mozzarella rasa, cimbru si marar. Separat intr-o farfurie am trecut floricelele prin pesmet. Am asezat florile pe hartie de copt si le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru aproximativ 15 minute (depinde de cuptor).
Din compozitia prin care am trecut florile de salcam (fara pesmet) am facut mini omletele, punand in forme de briose in care am adaugat cate doua flori de salcam si am bagat in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru aproximativ 15 minute.
Pofta buna!