INGREDIENTE

200 g paste
2 pulpe de pui (de tara)
2 cepe
Un morcov
Un patrunjel de radacina
Un ardei gogosar
3-4 cm de praz
Un ou
Marar verde
Suc de rosii
O lingura pasta de ardei gogosari


MOD DE PREPARARE

Am fiert pastele conform indicatiilor dupa ambalaj si am asezat un strat intr-o tava cu pereti detasabili si apoi am pus umplutura pregatita dupa cum urmeaza: am fiert carnea cu legumele si apoi le-am tocat cu masina de tocat (la gogosar am indepartat pielita) si apoi am adaugat un ou si marar verde. Deasupra am pus alt strat de paste si deasupra am pus o lingura de pasta de ardei si suc de rosii. Sucul de rosii are rolul si de a nu lasa pastele sa se usuce la suprafata cand le introducem in cuptor. Am introdus tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit putin.
Pofta buna!