INGREDIENTE ( 6 briose drob)

3 ficatei medii de pui
1/2 pulpa superioara de pui fara os
3 fire ceapa verde
7-8 frunze de leurda
4 mingiute de mozzarella
2 oua ( unul se utilizeaza putin pentru uns)
1 cartof alb mediu
1/2 legatura de patrunjel
1/4 legatura de marar
2 linguri de ulei

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert ficateii si puiul. Ficateii i-am pasat cu furculita si carnea am taiat-o marunt la cutit.

Am amestecat cu oul batut.

Cartoful l-am razuit marunt , ceapa si leurda le-am tocat fin la cutit si am pus totul intr-un vas cu uleiul si circa 100 ml apa. Am pus la foc mic pana s-a gatit cartoful si nu mai avea apa.


Am pus totul peste ficatei.

Am tocat verdeata si 3 mingiute de mozzarella marunt si am pus peste. Am amestecat bine si am turnat in forme.

Am taiat in 6 feliute ultima mozzarella si am pus la fiecare briosa cate un cerculet.

Puteti folosi si o forma clasica mica dreptunghiulara ca de chec.

Am uns cu ou si am dat la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Pofta buna!