Eu am facut cantitate mare, aproximativ 6-7 portii, dar puteti ajusta cantitatile in functie de preferinte.

INGREDIENTE

vinete coapte la cuptor- am avut 2 pungi de la congelator aproximativ 6 vinete
ardei kapia copt- 3 pungute- aproximativ 10 ardei
200g ciuperci la borcan (puteti pune si proaspete)
300g masline fara samburi– am avut Kalamata
2 cepe rosii
3 morcovi
2 buc pastarnac
5 linguri ulei de masline
patrunjel uscat
200mL suc de rosii
2 linguri bulion

MOD DE PREPARARE

Tocam marunt la robot sau dam pe razatoarea mica morcovii, cepele si pastarnacul si le punem la inabusit in ulei de masline si putina apa pana se gatesc.


Intre timp tocam marunt cu cutitul vinetele si ardeii copti.

Dupa ce legumele s-au inabusit, adaugam bulionul, sucul de rosii, vinetele, ardeii copti, ciupercile si maslinele, amestecam bine si lasam la foc mic aproximativ 10 minute.

La sfarsit presaram patrunjel uscat. DELICIOS!

Pofta buna!