INGREDIENTE

1 dovlecel tăiat cuburi (eu am avut congelat)
1/2 ardei tocat
1 fir de usturoi verde
1-2 fire de ceapa verde sau puteți folosi ceapa roșie
1 morcov
cateva linguri de roșii tocate la borcan.
1 grămăjoara de carne tocata de curcan
cimbru
piper proaspăt măcinat
verdeata proaspăta

MOD DE PREPARARE

Puneți carnea la înăbușit.

Tocati marunt ceapa și usturoiul și puneți-le intr-o crăticioară la inabusit (in apa cu puțin ulei de măsline) împreuna cu morcovul tocat rondele și cu dovlecelul. Când încep sa se înmoaie, adăugați ardeiul și roșiile.

Lăsați câteva minute, apoi puneți și carnea înăbușită. Lăsați sa fiarbă cu capac semi-pus pana când toate sunt pătrunse bine. Asezonați cu cimbru și piper, iar când stingeți focul presărați verdeata.

Pofta buna!