Va invit sa gatim impreuna gofre cu mazare si cascaval! Nemaipomenite pentru micul dejun, gustare sau pentru pachetul pentru gratinita sau scoala!

Mazarea fina de la Edenia este secretul meu pentru ca este delicioasa si perfecta pentru un gatit rapid si fara pierderi.
V-o recomand cu mare drag sa o folositi in retete!

INGREDIENTE

120g mazare de la Edenia
375g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
400mL lapte
100g unt topit
5 oua
120g cascaval ras (pe razatoarea mare)

MOD DE PREPARARE

Fierbem mazarea 8 minute din momentul in care apa da in clocot apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs.

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare.

Mixam galbenusurile cu laptele, untul, faina si praful de copt. Adaugam mazarea si cascavalul ras si amestecam cu o spatula.


Peste aceasta compozitie, adaugam spuma de albusuri si amestecam cu miscari largi pana se integreaza bine in compozitie.

Coacem compozitia la aparatul de gofre pana se rumenesc.

Pofta buna!

In retetele cu mazare folosesc uzual mazarea fina de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti. Nu trebuie decongelata inainte de gatire.

Pentru ca este congelata rapid, doar la 2 ore si jumatate de la recoltare, mazarea Edenia isi pastreaza intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

De fapt toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!