Pornind de la prea-indragitele „STICKS-URI” DE CASA, am pornit expeditia culinara in cautarea unor biscuiti „sarati” buni de rontait oricand si oriunde.

INGREDIENTE
100 gr faina integrala
150 gr faina alba
100 gr unt
15 gr drojdie proaspata
2 linguri seminte de floarea soarelului (miez crud)
1 lingura susan (eu am folosit negru)
1 lingura de ulei de masline
1 ou
ce condimente preferati (eu am optat pentru boia dulce si oregano)


MOD DE PREPARARE
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Am framantat untul, cu faina cernuta si drojdia faramitata.
Am incorporat semintele si susanul si apoi am intins intr-o tava tapetata cu hartie de copt o foaie dreptunghilara de maxim 0.5 cm.
Am decupat patrate de circa 8 cm, si le-am uns cu oul batut bine si amestecat cu uleiul si condimentele.
Am copt biscuitii tip crackers la 180 gr (preincalzit) pana s-au desprins de pe foaia de copt si s-au rumenit.
cu cat ii doriti mai „tari” ii puteti lasa putin mai mult.
Se pastreaza perfect in cutie etans, in dulap timp de 3 zile.
Merg simpli, consumati cu branza proaspata tartinabila, cu pate de casa etc
Pofta buna!