INGREDIENTE
40 gr cous cous
2 rosii medii sau 1 mare
1 ardei
2 ondele de morcov
10 cm praz
1 catel de usturoi
50 gr carne de vita
250 ml supa de legume
1 lingurita ulei de masline
1/2 lingurita de busuioc
3-4 fire de marar


MOD DE PREPARARE
Puneti intr-un vas legumele cu 50 ml de supa si uleiul de masline.
Bagati la cuptor pana se gatesc.
Opariti cous cous-ul in restul de supa de legume si lasati la umflat pentru 15 minute.
Carnea am fiert-o bine in 2 ape si am taiat-o fin la cutit.
Rosiile si ardeiul le-am curatat de coaja si le-am pus cu restul legumelor in blender si am pasat pana a iesit un sos de rosii aromat.
Am tocat mararul fin si l-am amestecat cu sosul, carnea si cous-cous-ul. Am presarat busuioc si am bagat 15 minute compozitia la cuptor la 180 gr.
Pofta buna!