Va invit sa gatim astazi impreuna un savuros coquelet cu legume la cuptor.
O incantare pentru cei mici si pentru cei mari!

Folosesc si va recomand cu drag coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.

INGREDIENTE

un Coquelet de Bretagne de la Edenia
1 zucchini
o ceapa rosie
1 ardei gras rosu
400g rosii cuburi in suc propriu
100g masline
3 linguri ulei de masline
curcuma
boia dulce

MOD DE PREPARARE

Taiem legumele in cubulete si le punem la inabusit cu uleiul si un pahar de apa pentru 15 minute, apoi adaugam rosiile si mai lasam 2 minute.

Cand legumele s-au inmuiat putin, oprim focul si le amestecam cu maslinele.

Transferam legumele intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor, iar deasupra lor punem puiul unt cu ulei, curcuma si boia.

Bagam vasul ceramic in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru o ora.

Un pranz absolut delicios pentru intreaga familie!

Pofta mare!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.

Va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/pui-edenia/ pentru mai multe informatii.

Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!