INGREDIENTE

2 maini de loboda
1 mana frunze de leurda
2 fire ceapa verde
50 g piept de pui
100 ml lapte
1 lingurita de unt
1 lingurita de faina
3 linguri de mamaliguta ( 100 ml apa + 1 lingura de malai)

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert puiul si l-am maruntit la cutit.

Am oparit verdeturile, le-am scurs bine si le-am tocat marunt la cutit.

Separat am pus untul si faina intr-o craticioara la foc mic.


Cand s-au legat ingredientele am turnat laptele si am amestecat.

Am pus apoi puiul si verdeturile. Am lasat pe foc, amestecand continuu inca 3-4 minute.

Am bagat ciulamaua pentru 15 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie la cuptor.

Am asezonat cu 3 galuste formate din mamaliga ( cu o lingura le-am format/ asezat).

Pofta buna!

Daca va place aceasta reteta va recomand si CIULAMA DE DOVLECEL.