INGREDIENTE

100g piept de pui
2 morcovi
O ceapa
1 pastarnac
O felie de telina
1 ardei gras
2 cartofi potriviti
1 lingura orez
1 lingura gris
1 ou
Patrunjel
3 linguri pulpa de rosii
Condimente dupa gust – curcuma, cimbru etc

 

MOD DE PREPARARE

Tocati morcovii, pastarnacul, telina, si ardeiul la robot sau le dati pe razatoarea mare. Cartofii ii taiati cubulete. Ceapa o tocati marunt.

Puneti la fiert intr-o oala 2 l de apa. Cand incepe sa fiarba adaugati legumele tocate si lasati sa fiarba aprox 10 de minute.

Intre timp preparam perisoarele. Am tocat pieptul de pui la robot. Intr-un castron am amestecat pieptul de pui cu oul, orezul si grisul.

Am format perisoarele pe care le-am aruncat in oala le-am lasat 30 de minute sa fiarba ­čÖé .

Am adaugat si pulpa de rosii si patrunjelul uscat si am lasat sa fiarba inca 10 minute.

La servire am adaugat putina smantana.

Pofta buna!