Astazi servim ciorba cu perisoare de pui si rosii! O reteta rapida si delicioasa pe care va invit sa o incercati cat mai degraba!

Eu am folosit legume pentru ciorba de perisoare de la Edenia pentru ca tot ce mi-a mai
ramas de facut a fost sa pregatesc perisoarele!

Legumele continute sunt cuburi de morcovi, pastarnac, ceapa, ardei rosu dulce, telina si rosii decojite.

Mixul de legume este bine ales si proportionat pentru a complimenta perfect ingredientul vedeta, perisoarele, si pentru a oferi gustul traditional retetei.

 

INGREDIENTE

450g legume pentru ciorba de perisoare de la Edenia
250g piept de pui tocat
1 ou
1 lingura orez
200g rosii pasate
Marar, patrunjel, cimbru

MOD DE PREPARARE

Pentru inceput vom pregati perisoarele. Amestecam pieptul de pui tocat cu oul si orezul. Ne umezim mainile si formam chiftelute pe care le punem pe o farfurie.

Intr-o oala punem 2,5L de apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam legumele direct congelate. Lasam din nou sa dea in clocot si adaugam perisoarele.

Lasam totul sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute. In ultimele 10 minute adaugam si rosiile pasate.

Oprim focul si adaugam condimentele.

Gata ciorba rapida de perisoare. Noi am servit cu smantana. Delicios! Pofta mare!

 

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!