Reteta se potriveste si altor tipuri de carne, dar in combinatia aceasta, mi se par cele mai gustoase.
Sa vedem ce trebuie pregatit…

INGREDIENTE
1 ou
1 ceapa rosie ( puteti inlocui cu alba sau verde)
3 catei de usturoi
50 ml lapte
3 felii de paine ( doar miez, eu am avut facuta in casa, dar puteti folosi ce va place)
circa 200 gr muschi de porc
1 legatura de marar
putin patrunjel
condimente pentru gust
3-4 linguri de faina
putin ulei


MOD DE PREPARARE
Am pus la inmuiat painea in lapte.
Am tocat carnea si am amestecat-o cu painea scursa bine, oul batut si condimentele.
Am tocat fin ceapa, usturoiul si verdeturile si le-am incorporat in compozitie.
Am tapetat tava cuptorului cu hartie de copt si am uns-o cu ulei.
Am format cu ajutorul unei linguri chiftelute plate, pe care le-am tavalit prin faina si apoi le-am asezat in tava.
Am bagat tava la 180 gr ( preincalzit).
Le-am verificat periodic si cand se puteau desprinde si erau rumenite le-am intors.
Le-am lasat sa fie rumenite uniform.
Se pot servi simple, tip hambuger, cu piure, cu mamaliga etc
Pofta buna!