INGREDIENTE

un pahar mic iaurt natur 150g- pastram paharul pentru ca il folosim ca unitate de masura pentru restul ingredientelor
½ pahar ulei
2 pahare faina alba de grau
3 oua
½ pliculet praf de copt bio
30g carob
200g cirese fara samburi
*zahar sau alt indulcitor in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul, uleiul si mixam cat sa se omogenizeze compozitia.

In alt bol amestecam faina cu praful de copt si cu carobul si il incorporam in primul bol mixand pana obtinem o compozitie omogena.

Integram si ciresele amestecand usor cu o spatula.

Punem compozitia in forma de chec, ideal de silicon sau de alt material dar unsa si tapetata cu faina.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Iese absolut delicios si putin umed de la cirese.

Pofta buna!