INGREDIENTE

2 cartofi dulci mari (ai mei au fost cam mici)
Jumatate de pulpa la cuptor (puteti folosi piept de pui fiert)
1 ou
1 lingurita smantana
30g cascaval (puteti folosi si branza proaspata)

MOD DE PREPARARE

Punem cartofii la fiert in coaja pana ce intra ușor furculita in ei,

Cand sunt gata, ii scoatem si ii lasam putin la racit. Taiem partea de deasupra si cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul.


Intr-o farfurie amestecam puiul tocat marunt, oul, smantana, cascavalul ras(oprim din el putin sa punem deasupra) si jumatate din miezul scos de la cartofi.

Umplem cartofii cu aceasta compozitie iar deasupra presaram putin cascaval ras.

Bagam in cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 minute sau pana se rumenesc frumos.

I-am servit cu iaurt! Pofta mare!