INGREDIENTE

1 cană năut fiert
1/2 cartof dulce
1 felie țelină
1 morcov mic
1/2 dovlecel
1/2 ardei capia
1 ceapă mică (am folosit ceapă roșie)
2 căței usturoi
2 lingurițe susan
1 ou
3 linguri ulei de măsline
pătrunjel, cimbru
piper, boia dulce

MOD DE PREPARARE

Am pus la abur cartoful dulce și țelina.

După ce s-au făcut toate, le-am mărunțit în robotul de bucătărie împreună cu uleiul de măsline si nautul.

Am dat pe răzătoarea mare dovlecelul, și pe cea mică usturoiul și morcovul.

Am tocat ardeiul și ceapa. Am amestecat pasta de năut cu celelalte legume, cu ou, verdeață și condimente.

Am format burgeri pe care i-am dat la cuptor pentru 30 de minute (15 minute pe o parte, 15 pe cealaltă), la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Alte precizari
*Nu uitați să scurgeți bine dovlecelul și morcovul înainte de a-i adăuga în compoziție.
*Vă recomand o tavă antiaderentă sau o hârtie de copt de calitate.