INGREDIENTE

4-5 linguri bulgur
2 ardei kapia copti (ardeii i-am avut congelati, taiati fasii; i-am lasat la dezghetat in frigider)
1 ceapa
Ghimbir macinat
Ulei floarea soarelui
Un fir patrunjel verde

MOD DE PREPARARE


Am spalat bulgurul in mai multe ape si l-am pus la fiert.
Am taiat o ceapa pestisor si am pus-o la inabusit intr-o tigaie antiaderenta, cu putin ulei de floarea soarelui si apa (daca apa scade, mai adaugati, pana cand ceapa este facuta).
Bulgurul scurs l-am pus in tigaie peste ceapa facuta si am mai adaugat ardeii si apa, cat sa nu se prajeasca. Spre final am pus un praf de ghimbir macinat si patrunjelul verde tocat.
Am mai lasat aproximativ 2 minute (scazuse si apa) si am oprit focul.
Bebelusa a servit la cina, dar si a doua zi, la pranz, cu carne de pui.

Pofta buna!