INGREDIENTE
Bulete
3 cartofi
1 morcov mic
1 ceapa mica
1 ou
30 g mozzarella
1 lingura pesmet
1 lingura gris
1 lingura patrunjel
putin oregano
Sos
un jumatate iaurt grecesc
1/2 lingurita marar
1 lingura smantana
cateva picaturi de zeama lamaie
50 g cascaval pt. a umple buletele
MOD DE PREPARARE
Cartofii se fierb, dupa ce se racesc se dau pe razatoarea mica, se amesteca cu morcovul si ceapa, date pe razatoare, oul, mozzarella pesmetul si grisul.
Cu mainile unse cu ulei modelam buletele, iar in mijlocul lor introducem cate o bucatica de cascaval.
Dam buletele prin faina, ou si pesmet.
Ungem un vas cu unt, asezam buletele si le dam la cuptor, la foc mediu, pt. 30 minute(15 min. pe fiecare parte).
Pentru sos amestecam toate ingredientele.
Pofta buna!