Va invit astazi sa gatim impreuna budincute nemaipomenit de gustoase, cu spanac si cu ciuperci!

O reteta simplu de preparat si ideala si pentru cei mici si pentru cei mai mari!

Am folosit desigur spanacul congelat de la Edenia, 100% natural si fara conservanti. Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!

INGREDIENTE

200g spanac tocat portionat de la Edenia
2 ciuperci Champignon (potrivite ca marime)
50g cascaval ras
1 ou
30g smantana
50ml lapte
condimente dupa gust: nucsoara, curcuma, piper
unt pentru uns vasele ceramice

MOD DE PREPARARE

Punem apa la fiert intr-o craticioara. Cand incepe sa fiarba, adaugam spanacul direct congelat si lasam pentru 1 minut. Oprim focul si lasam spanacul in apa pana se dezgheata. Punem spanacul intr-o strecuratoare si il presam bine astfel incat sa ramana cat mai uscat.

Curatam ciupercile si le taiem cubulete cat de mici putem.

Amestecam oul cu smantana, laptele, condimentele si 2/3 din cascaval. Adaugam spanacul scurs si ciupercile tocate si omogenizam.

Ungem 2 vase mici ceramice cu unt si repartizam compozitie in mod egal. Deasupra presaram cascaval ras ramas.

Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C, caldura sus jos fara ventilatie si lasam pentru 40 minute. Daca intre timp se rumeneste prea repede cascavalul deasupra, setam caldura doar de jos si eventual acoperim vasele cu hartie de copt.

O cina delicioasa!

Pofta mare!

Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!

Frunzele fragede ale spanacului congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si sunt bogate in nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!