Budincutele cu ricotta si visine pe care vi le propun astazi se pregatesc rapid si sunt delicioase! Nu trebuie sa le ratati!

Eu am folosit visinele fara samburi de la Edenia si va recomand cu drag sa le incercati si voi!

Visinele Edenia sunt pline de antioxidanti, vitamina C si antocianine, acele fitochimicale care au un bun efect antiinflamator, incurajand circulatia sangelui si contribuind la echilibrarea sistemului nervos.

Visinele Edenia sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune, sunt alese, spalate, curatate de samburi, sortate si congelate rapid. Nu se decongeleaza inainte de preparare!

 

INGREDIENTE

Aprox 150g visine fara samburi de la Edenia
2 oua
150g ricotta (sau branza e casa)
100g lapte
O lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
Unt pentru uns vasele ceramice

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol punem ouale, branza, laptele si zaharul. Amestecam cu un tel pana se omogenizeaza.

Ungem cu unt 3 vase mici ramekin. Punem cate 8-9 visine pe fundul fiecarui vas apoi repartizam compozitie in mod egal in fiecare vas.

Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam aproximativ 40 de minute sau pana se rumenesc usor deasupra.

Minunate pentru micul dejun! Pofta mare!

 

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!

Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!