INGREDIENTE

1 iaurt mic (140g)
1 ou
3 linguri faina
½ banana
2 capsuni medii – mai mici decat cele din fotografie(se pot folosi si din congelator, daca aveti provizii de capsuni de casa, cu atat mai bine; eu nu folosesc de obicei din comert, azi facand o exceptie pentru ca aveam prea multe)
1 lingurita sirop de artar – optional
Un varf de lingurita pudra de vanilie
Unt pentru tapetat vasul

MOD DE PREPARARE


Am taiat fructele felii.
Am batut oul si l-am amestecat bine cu un tel micut cu iartul, siropul de artar si pudra de vanilie, apoi am incorporat faina si am omogenizat. Am pus si feliile de fructe si am amestecat usor.
Am turnat compozitia in vasul uns cu unt si am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C pentru aproape 40minute, pana s-a rumenit deasupra.
Este pur si simplu delicioasa, dulce-acrisoara, racoritoare!

*Budinca are textura umeda!