Am avut dovleac placintar copt foarte dulce din ziua precendenta si am zis sa fac simplu si rapid o budincuta.
INGREDIENTE
1 ou
2 linguri cu varf faina alba de grau
1 lingura carob (pudra de roscove)
7 linguri lapte
7 linguri dovleac placintar copt
unt pentru uns
MOD DE PREPARARE
Am amestecat cu blenderul (pentru ca asa mi-a fost la indemana) oul, apoi am adaugat laptele, dovleacul si in ploaie faina de grau si carobul.
Am uns cu unt 2 forme ceramice mici, am asezat budinca si am copt la 160 de grade pana a trecut testul scobitorii.
Foarte buna budinca.a ieșit moale umed în interior.asa trebuia sa fie nu?am pus 4lg piure dovleac și 4lg lapte 1lg cu vârf faina.multumesc
da, asa trebuie sa iasa avand in vedere ca are o singura lingura de faina. Deci este imposibil sa iasa ca un pandispan.