INGREDIENTE
150 gr faina
75 gr unt
50 gr de migdale pisate
3 oua
50 ml lapte
1/2 pliculet de praf de copt
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 maini de cirese
1/2 pastaie de vanilie
50 ml lapte 3.5% gr


MOD DE PREPARARE
Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul.
Am amestecat faina cu migdalele pisate ( fara o lingura din acestea, pe care am utilizat-o la final) si cu praful de copt.
Am batut oualele bine, bine si le-am turnat peste unt.
Am incorporat laptele, apoi amestecul de faina.
Am turnat in forme ( 12buc) am presarar cubulete de cirese ( multe, sa fie bogate) si am presarat migdalele ramase.
Am bagat la 170 gr ( preincalzit) pentru 25-30 minute.
La 25 minute faceti testul scobitorii.
In functie de cuptor timpul poate sa difere.
Pofta buna!

loading...