INGREDIENTE
150 gr faina
75 gr unt
50 gr de migdale pisate
3 oua
50 ml lapte
1/2 pliculet de praf de copt
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 maini de cirese
1/2 pastaie de vanilie
50 ml lapte 3.5% gr
MOD DE PREPARARE
Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul.
Am amestecat faina cu migdalele pisate ( fara o lingura din acestea, pe care am utilizat-o la final) si cu praful de copt.
Am batut oualele bine, bine si le-am turnat peste unt.
Am incorporat laptele, apoi amestecul de faina.
Am turnat in forme ( 12buc) am presarar cubulete de cirese ( multe, sa fie bogate) si am presarat migdalele ramase.
Am bagat la 170 gr ( preincalzit) pentru 25-30 minute.
La 25 minute faceti testul scobitorii.
In functie de cuptor timpul poate sa difere.
Pofta buna!
Foarte Foarte bune! am folosit pana la urma 100 ml lapte. si nuca in loc de migdale. delicioase!