INGREDIENTE

150 g faina
75 g unt
50 g de migdale pisate
3 oua
50 ml lapte
1 lingurita de praf de copt bio
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 maini de cirese
1/2 pastaie de vanilie
50 ml lapte 3.5% grasime

 

MOD DE PREPARARE

Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul.

Am amestecat faina cu migdalele pisate ( fara o lingura din acestea, pe care am utilizat-o la final) si cu praful de copt.

Am batut oualele bine, bine si le-am turnat peste unt.


Am incorporat laptele, apoi amestecul de faina.

Am turnat in forme ( 12buc) am presarat cubulete de cirese ( multe, sa fie bogate) si am presarat migdalele ramase.

Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie ( preincalzit) pentru 25-30 minute.

La 25 minute faceti testul scobitorii.

In functie de cuptor timpul poate sa difere.

Pofta buna!