INGREDIENTE (7 briose mari)

O cutie ananas in suc propriu- din care folosim 5 rondele si 100mL suc
3 oua mici (sau 2 mari)
125g faina alba de grau
o lingurita praf de copt bio
*o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Taiem rondelele de ananas in cubulete.

Mixam 2 oua si un galbenus cu zaharul. Albusul ramas il batem spuma.

Peste oua adaugam sucul, faina si praful de copt si omogenizam. Integram si ananasul amestecand cu o spatula. Albusul spuma il amestecam usor si pe el acum in compozitia. Rezulta o compozitie foarte moale.

Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.

Ies pufoase si delicioase! Pofta buna!