INGREDIENTE

3 cartofi albi, fierti
2 linguri cascaval ras
1 ou
100 g carne tocata de vita
2 linguri sos de rosii ecologic/de casa
1 lingurita unt
Condimente: cimbru, partunjel proaspat

MOD DE PREPARARE

Se maruntesc cartofii cu furculita, se adauga apoi oul, cascavalul ras fin si se amesteca foarte bine.

Intr-o tigaie se pune untul la topit, carnea tocata si apa, cat sa acopere carnea in intregime. Se fierbe carnea pana scade apa, apoi se repeta procedeul (se acopera carnea iar cu apa).


Dupa ce a scazut si a doua oara, se adauga sosul de rosii si condimentele, apoi se mai tine la foc mic timp de 10 minute.

Se tapeteaza cu putin unt formele siliconate de briose, se adauga compozitia de cartof doar pe marginea formei si se lasa loc in mijloc, pentru carnea tocata cu sos de rosii.

Se introduc formele la cupor 20 minute, in cuptor preincalzit la 180 grade C.

Pofta buna!