INGREDIENTE
2 linguri ulei de cocos
2 linguri carob (pudra de roscove)
2 linguri apa plata calduta
1 lingurita miere

MOD DE PREPARARE
Am omogenizat uleiul de cocos, carobul si mierea, apoi am adaugat apa, cate o lingura si am amestecat pana a iesit o pasta. Nu trebuie sa fie foarte apoasa.
Le-am bagat la congelator pentru o ora intr-o forma de bomboane. Se pot pune in forma de gheta si vor arata mai bine, dar ale mele erau ocupate.


Urmatoarea tura va fi, cu siguranta, una dubla, tripla chiar. Sa fac doar provizii de ulei de cocos, caci din acesta mai aveam putin.
Daca mai ramane vreo bomboana, s-ar pastra bine in frigider.
Mierea se poate inlocui cu alt indulcitor, cum ar fi sirop de artar, dar atentie la cata apa necesita dupa ce l-ati pus. S-ar putea sa fie nevoie de mai putina.
Cantitatile de carob si ulei de cocos sunt cat de cat variabile. Daca as face de trei ori aceste cantitati, as pune mai putin ulei de cocos, fiindca nu imi place gustul acestuia foarte mult.
De asemenea, si indulcitorul este variabil. Cu cat e mai putin, cu atat ciocolata e mai amaruie.
Se apropie Pastele si sunt perfecte pentru Iepurasul care aduce dulciuri, dar si pentru Craciun, bomboane numa’ bune, ascunse in ambalaje!