INGREDIENTE
100-120 g faina alba de grau
1/3 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1 galbenus
2 linguri ulei – am folosit de cocos, dar se poate si de floarea soarelui
4 linguri lapte
1 lingurita pudra de vanilie


MOD DE PREPARARE
Am amestecat toate ingredientele si am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Incepeti cu 100 de grame de faina iar daca mai e nevoie mai adaugati. Difera in functie de tipul de faina.
Am intins aluatul cu o grosime de 0.5cm, pe blatul de lucru pudrat cu faina si am decupat forme de biscuiti.
Am pus biscuitii in tava pe hartie de copt si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 15 minute. Biscuitii nu trebuie sa se rumeneasca deasupra.
Au iesit super pufosi si deliciosi numa’ buni de luat in parc.
Pofta buna!