INGREDIENTE

1 lingurita de PASTA DE CURMALE 
1 lingurita de faina de hrisca (optional)
1 praf de scortisoara
decoct de mere ( un mar fara coaja fiert cu putina apa intens) – am folosit 1 lingura din zeama rezultata
aproximativ 5 linguri cu varf de faina
1 lingura de smantana (grasa, si cu varf)
75 g unt
1 galbenus

MOD DE PREPARARE

Am ras untul pe razatoarea mare si am incorporat pe rand ingredientele.

Aluatul este unul moale dar nu foarte lipicios.

L-am pus la frigider pentru 2 ore.


Pe hartie de copt am intins o foaie nu mai groasa de 0.5 cm.

Am decupat biscuiti in forma de dreptunghi pe care i-am intepat cu furculita.

Apoi gata…bagati la cuptor.

Au fost gata in 25 min la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. Din marul ramas am facut un piure fin pentru servire.

Pofta buna!