INGREDIENTE

125g unt moale (la temperatura camerei)
80mL ulei de masline de gatit, de turte (fara gust fara miros)
350g faina
40g fulgi de cocos
40g nuci macinate
1 lingurita praf de copt bio
o lingura zahar

MOD DE PREPARARE

Frecam untul moale cu zaharul apoi adaugam uleiul si omogenizam.

Amestecam faina cu praful de copt, nucile si fulgii de cocos si incorporam acest amestec putin cate putin in cel de unt.

Framantam bine. Aluatul va fi foarte sfaramicios dar se poate forma o bula pe care o invelim in folie de plastic si o bagam la frigider pentru 30 de minute.

Scoatem aluatul de la frigider si rupem din el bucatele astfel incat sa formam bilute de marimea unei nuci. Punem bilutele in tava pe hartie de copt si le presam usor cu furculita.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 de minute sau pana se rumenesc foarte putin.

Sunt deliciosi si simpli dar sunt ideali pentru cheesecake sau diverse deserturi.

Pofta buna!