INGREDIENTE

160g faina alba de grau
100g cascaval ras
180mL lapte
100g unt rece taiat cubulete (am folosit cu 65% grasime)
2 lingurite praf de copt bio
1 lingura patrunjel uscat (optional)

MOD DE PREPARARE

Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt.

Peste faina punem untul taiat cubulete si framantam cu degetele pana obtinem o compozitie nisipoasa. Adaugam apoi cascavalul ras si patrunjelul si amestecam cu o spatula.

Turnam si laptele si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Intr-o tava pe hartie de copt punem bilute de compozitie, apoi aplatizam usor sa dam forma unor chiftelute (eu am folosit ustensila pentru inghetata).

Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumenesc frumos.

Ies pufosi! Din gramajele date ies cei pe care ii vedeti in farfuria rotunda de mai jos!

Pofta buna!