INGREDIENTE

200g faina alba de grau
100g cascaval ras
60g masline tocate marunt
125g unt (am folosit cu 65% grasime)

MOD DE PREPARARE

Taiem untul cubulete si il lasam la temperatura camerei pana se inmoaie bine.

Intr-un bol amestecam faina cu cascavalul ras si maslinele tocate. Adaugam si untul moale si framantam pana se incorporeaza bine tot si formam o bila.

Punem bila de aluat pe o folie alimentara si ii dam forma unui baton de salam. Invelim bine in folie si bagam la frigider pentru 2 ore. Batonul trebuie sa devina tare.

Scoatem batonul de la frigider si taiem felii de 1cm pe care le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C pana se rumenesc frumos, aproximativ 25-30 de minute.

Seamana la textura cu niste saratele si cu biscuitii 100. Usor crocanti la exterior si moi in interior! Absolut deliciosi!

Pofta buna!