Bascutele cu fructe de padure pe care vi le propun astazi sunt unele pufoase si super delicioase!

Am folosit desigur fructe de padure de la Edenia si va recomand cu drag sa le folositii si voi!

Fructele de padure Edenia, dulci si acrisoare, sunt pline de vitamine, antioxidanti si numerosi nutrienti.
Sunt 100% fructe de padure proaspete si contin: 25% coacaze rosii, 20% mure, 20% zmeura, 20% coacaze negre si 15% afine.
Provin din soiurile cele mai bune si de asemenea sunt curatate, spalate, sortate si congelate rapid.
Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE

Aluat:
370g faina alba de grau
O lingura zahar
170g lapte
1 ou
65g unt moale
7g drojdie uscata

Umplutura:
300g fructe de padure de la Edenia
O lingura zahar
Aprox 200g ricotta
1 galbenus pentru uns

MOD DE PREPARARE

Aluatul il putem pregati ori la masina de paine pe programul aluaturi dospite, ori la robotul de bucatarie care are functia de aluaturi ori il framantam de mana amestecand toate ingredientele.

Lasam aluatul la crescut pentru o ora, la loc caldut, pana isi tripleaza volumul.

Cat aluatul sta la dospit, ne ocupam de fructe.
Fructele de padure, direct congelate, le punem intr-o craticioara antiaderenta la foc mic. Nu adaugam apa pentru ca isi vor lasa propria zeama. Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand, aproximativ 15 minute din momentul in care s-au decongelat complet si si-au lasat zeama. Adaugam si zaharul in momentul in care s-au decongelat si au inceput sa lase zeama.
Trebuie sa obtinem consistenta unui gem.
Aluatul dospit il impartim in 6 parti egale. Formam bile pe care le punem direct in tava pe hartie de copt. Cu ajutorul unui pahar presam usor fiecare bila astfel incat sa obtinem o gaura in mijloc.

Umplem fiecare bascuta cu cate o lingura de branza si o lingura de fructe.

Ungem marginile cu galbenus.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute sau pana incep sa se rumeneasca frumos.

Pufoase si delicioase! Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!

Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!